Zorg in hospice

Hospice Delft is er voor alle inwoners van Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden, Pijnacker en Nootdorp. Ook voor familieleden van inwoners uit de regio, bijvoorbeeld elders wonende ouders, zijn er mogelijkheden.

Als het niet meer mogelijk is om thuis te wonen, kan het hospice uitkomst bieden. Samen met de behandelend specialist of huisarts bekijken we wat de prognose is. Het moet duidelijk zijn dat de levensverwachting van de toekomstige bewoner korter is dan drie maanden. 

In het hospice zetten vrijwilligers en professionals zich in om de bewoner en naasten zo goed mogelijk te ondersteunen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij doen dat een in kleine en huiselijke omgeving bijna zoals thuis. De kamers zijn ruim en voorzien van alle gemakken waaronder t.v., stereo, wifi, sta-op-stoel en natuurlijk een comfortabel bed. Waar mogelijk houden we rekening met uw behoeften, wensen en verlangens en bieden wij zorg op maat.

Er is gelegenheid voor de naaste om op de kamer van de bewoner te overnachten.

De medische zorg blijft in handen van de eigen huisarts. Komt u van buiten onze regio van zorgen wij voor een nieuwe huisarts.

Lees meer over de eigen bijdrage.