Start » Thuisinzet » Thuisinzet in een woonzorgcentrum

Vrijwilliger in een woonzorgcentrum

De laatste fase van ons leven nemen we afscheid. Een emotionele periode die iedereen anders ervaart. Naast de medische zorg in een woonzorgcentrum, kan een beetje extra ondersteuning voor u als mens helpend zijn. Onze vrijwilligers helpen u hierbij in het woonzorgcentrum waar u verblijft.

Woonzorgcentrum

Als u verblijft in een woonzorgcentrum is de medische zorg al aanwezig. Toch kan het erg fijn zijn als er soms een vrijwilliger langskomt om u gezelschap te houden. Of om samen buiten van de zon te genieten. Iemand die luistert, of er alleen maar is zodat u niet alleen hoeft te zijn.

Kosten

Voor de inzet van een vrijwilliger in een woonzorgcentrum betaalt u niets.

Onze vrijwilligers thuis

Wij hebben deskundige vrijwilligers die weten hoe ze moeten handelen in verschillende situaties. Ze weten wat er komt kijken bij het sterven en hoe ze moeten omgaan met de verschillende emoties van de client en dierbaren.

Met de coördinator stemt u af waar u behoefte aan heeft. De coördinator kijkt vervolgens welke vrijwilliger het beste bij u en uw behoeften past. Een vrijwilliger komt op afgesproken tijden bij u langs. Dit kan iedere dag van de week, tussen 7.00 uur in de ochtend en 23.00 uur in de avond.

Aanmelden voor een vrijwilliger thuis of in een woonzorginstelling

Heeft u nog maar kort te leven en heeft u behoefte aan een luisterend oor of wat extra aandacht? Meld u aan voor de inzet van een vrijwilliger in uw woonzorgcentrum.